Bell Schedules » COLLABORATION DAY

COLLABORATION DAY

COLLABORATION DAY
Note: Tuesday (A Day) and Wednesday (B day) ... check AB calendar
Note: No 7th Period
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1/4 8:30 AM 9:40 AM 70 min
Tutorial (Breakfast) 9:50 AM 10:20 AM 30 min
Period 2/5 10:30 AM 11:40 AM 70 min
Lunch 11:40 AM 12:10 PM 30 min
Period 3/6 12:20 PM 1:30 PM 70 min
Collaboration (Teachers) 1:40 PM 2:40 PM 60 min